Nyheter

Stora näringslivsdagen

Stora näringslivsdagen!

Den 20 oktober kommer Kulturhuset att öppnas upp för att under en dag bli en mötesplats för det lokala näringslivet. Här ska nya samarbeten ska födas, erfarenheter utbytas samt stoltheten för vårt lokala näringsliv stärkas.

Semesterstängt på kontoret 14 juli till 7 augusti

Trevlig sommar önskar Totalmedia!

Semestertider närmar sig och vi på Totalmedia vill passa på att skicka ett stort tack till alla våra kunder och samarbetspartners för vad 2023 hittills erbjudit.

Content manager sökes

Driven och noggrann content manager sökes!

Vi på Totalmedia växer med nya uppdrag och utökat förtroende från vår fantastiska kundstock. För att ta nästa steg i vår utveckling söker vi nu en driven och kreativ innehållsproducent med erfarenhet av copywriting och projektledning som vill bli en nyckelspelare i vårt gäng!

Ett stort tack för alla gåvor!

Tacksamma!

Nu är våra lokaler äntligen invigda och oj vilken invigning det blev. Vi är så glada att så många kom och gratulerade oss, både under dagen men även på kvällen där vi bjöd på en invigningsfest för våra kunder. Vi är så tacksamma att ha fått dela denna fest med alla som kom.

Totalmedia Julhälsning 2022

Julhälsning 2022

Vi på Totalmedia vill önska dig som kund, leverantör eller samarbetspartner för ett gott samarbete under året som varit.

Kontakta oss.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.