Sök
Stäng denna sökruta.

Idé & koncept.

Vi hjälper dig bygga och utveckla ditt varumärke – från idé till färdigt koncept. Det kan vara behov av ny grafisk profil, att lansera en ny produkt, annonskampanjer eller få hjälp med kreativa idéer kring event och mässor. Allt börjar med en kreativ idé!

Allt inom idé & koncept.

Grafisk profil.

Skapa ett helhetsintryck med logotyp och grafisk profil.

Kampanjer.

Produktlanseringar, marknadsföringskampanjer och annonsering.

Mässor & event.

Allt du behöver från projektledning, till monterkoncept och giveaways.
Grafisk manual till Polyproject

Grafisk profil.

Varumärken består av välgjorda designelement, som logotyper, färgpaletter, typografi och bildspråk. Alla element måste harmonisera med varumärket för att det ska kännas sammanhållet.

Våra grafiker skapar riktlinjer för att kombinera dina varumärkeselement för att passa in i en sammanhållen berättelse i tryck, på produkter och på webben.

Kampanjer.

En produktlansering eller en planerad marknadsföringskampanj kräver ett gediget idé-och konceptarbete. Oberoende undersökningar visar tydligt att den kreativa idén bakom en kampanj är den största framgångsfaktorn, och därför är det viktigt att det material som lyfter er marknadsföring har den kreativa höjd som krävs för ett gott resultat. 

Marknadsföringskampanjer för Radonstop
Öppet hus på Industriområdet Metallen besöktes av över 6000 personer

Mässor & event.

Låt oss vara din eventbyrå som tar ansvar för ditt nästa evenemang. Allt från inbjudan, marknadsföring, profilering, anmälning till genomförande och uppföljning.

Kickoff, personalfest, mässa, kundevent, öppet hus, invigning eller jubileum – Vi tar ansvar för helheten!

Våra tjänster.

Vi är ett företag att räkna med. Din fullservicepartner hela vägen från idéer, analyser och utveckling till innehåll och ett slutresultat.

Kontakta oss.

Ända sedan 2006 har vi arbetat med idé och koncept till hundratals kunder. Tveka inte att kontakta oss direkt så berättar vi mer!