Sök
Stäng denna sökruta.
Hemsida till SSG Facility Services

Hemsidor.

Moderna WordPress hemsidor skapade med fokus på SEO, hastighet och mobilvänlighet.

Digital kommunikation.

En aktuell närvaro på webben är ett måste för att synas i bruset från alla konkurrenter, oavsett om det gäller företagets hemsida eller sociala kanaler. Vi älskar att utveckla innovativa och kreativa hemsidor som lyfter din kommunikation.

Totalmedia har gedigen erfarenhet av webbdesign och webbproduktion. Företagets webbutvecklare producerar professionella, mobilanpassade hemsidor med användarvänliga publiceringsverktyg som du enkelt kan sköta själv.

Vi behöver knappast belysa vikten av att använda sociala medier i marknadsföringsarbetet. Här står vi antingen till tjänst med framtagning av strategier, rådgivning och tekniska frågor eller erbjuder tjänster för kontinuerliga uppdateringar. Allt för att underlätta vardagen för kunden.

WordPress.

Wordpress är det mest använda publiceringsverktygen för webben i världen. Med utvecklare över hela världen ligger systemet alltid i framkant ner det gäller teknik, säkerhet och funktioner. Genom Wordpress är det exempelvis enkelt att bygga webbplatser för både små och stora företag, webbutiker och bloggar. Wordpress är skrivet med så kallad öppen källkod vilken ger stora fördelar för dig som kund. Det innebär att all kod är fritt tillgänglig och att det inte tillkommer några licenskostnader för redan befintlig kod. Dessutom är utbudet av utvecklare stort, vilket gör att du som kund inte låst till en och samma leverantör och det finns många att ta hjälp av. Vid behov och önskemål är det enkelt att byta både utvecklare och hosting av sin webbplats.

WooCommerce.

För den som vill bedriva e-handel använder vi oss av ett tillägg till Wordpress som heter WooCommerce. WooCommerce är numera det största e-handelssystemet över hela världen. Genom WooCommerce är det enkelt för dig som kund att lägga till och ta bort produktkategorier och produkter. Du kan använda dig av att flertal olika betallösningar, ta fram rapporter över din försäljning och följa processen från köp till leverans. WooCommerce kan dessutom integreras med utomstående system som exempelvis Fortnox och göras flerspråkig.

Webbproduktion.

Wordpress är utvecklat med användaren i fokus. Du som kund kan enkelt arbeta med sidan själv i form med att bearbeta befintligt innehåll, lägga till nytt, ta bort och justera om. Menyer och mer avancerade sidlayouter kan du exempelvis ändra om genom en enkel drag-and-drop-funktion.

Alla webbplatser vi producerar är responsiva. Det innebär att de är anpassade för att fungera lika bra på en datorskärm som i en surfplatta eller mobiltelefon. Med responsiv webbdesign menas att innehållet är producerat på ett sätt att det enkelt flödar om för att passa till de olika enheterna.

Vi lägger stort fokus på att få de webbplatser vi producerar lättanvända för besökaren. Webbplatsen ska vara lättnavigerad och de viktigaste delarna ska ligga mest synliga. Allt för att få en väl konverterande hemsida.

En utmaning inom webbproduktion är att olika webbläsare, och i vissa fall även operativsystem, tolkar kod på olika sätt. För att få en webbplats att se bra ut i alla olika miljöer krävs i vissa fall specialanpassningar. I all vår produktion säkerställer vi att slutprodukten ser bra ut och är väl fungerande i webbläsarna Chrome, Firefox, Safari, Edge och sista versionen av Explorer. Vi säkerställer dessutom att den fungerar som den ska i operativsystemen Windows, iOS och Android.

Hosting & säkerhet.

Val av hosting är en viktig del för webbplatsens säkerhet. En webbserver som hela tiden hålla sig uppdaterad med den senaste mjukvaran är ett måste. Vi erbjuder säker hosting på en av Sveriges snabbaste webbservrar och då ingår bland annat daglig backup av webbplatsen och kostnadsfritt SSLcertifikat.

Dessutom måste Wordpress och tillhörande plugins uppdateras kontinuerligt, så att det inte skapas säkerhetshål för hackare. För att undvika intrång på webbplatsen, och för att säkerställa att funktionaliteten hålls uppe, erbjuder vi en uppdateringstjänst där vi varje månad uppdaterar Wordpress och alla plugins till senaste versionen.

Google Analytics & Search Console.

För att kunna spåra trafik till webbplatsen rekommenderar vi att Google Analytics implementeras. Där kan du som kund läsa av kundernas beteende och även se varifrån du kommer in på sidan. Även en koppling till Google Search Console rekommenderar vi skapas för webbplatsen. Det hjälper Google med indexering av innehållet, vilket påverkar din synbarhet vid sökningar, och även indikationer på om det uppstår något fel på webbplatsen.

Kontakta oss.

Ända sedan 2006 har vi producerat hemsidor och innehåll till hundratals kunder. Tveka inte att kontakta oss direkt så berättar vi mer!