Sök
Stäng denna sökruta.
Film till KL Industri

Foto, film & animation.

Håll dig framme i marknadsföringen med rörliga bilder och video.

Foto & film.

Fotografering, filmproduktion, 3D, rörlig grafik och motion graphics. Vi hjälper dig med allt du behöver inom fotografering, film och visualisering. Bilder och rörliga bilder blir allt viktigare i vår vardag och det med rätta. Bilder säger ofta mer än tusen ord.

Vi jobbar mycket, både med fotografi och rörlig bild och vi är proffs på att använda bild och film på ett adekvat sätt i rätt medier. Vi arbetar med reklam- och presentationsfilmer för företag, instruktionsfilmer och företagsdokumentärer, både som traditionell film och animerade filmproduktioner.

På fotosidan utför vi produktfotografering, 360°-fotografering, företagsfotograferingar, miljöbilder samt porträttfoto för företag och organisationer. Personalfotografering är också något som vi hjälper våra kunder med – antingen i vår fotostudio eller ute på plats hos kunden.

Foto.

Satsa på professionell fotografering till er hemsida, era annonser på sociala medier och era trycksaker. En bild kan säga mer än tusen ord och bilder är därför en viktig del i design av hemsida eller trycksaker.

Vi har professionellt kunnande och god erfarenhet av foto. Genom att hjälpa er med bilder som speglar ert företag eller organisations verksamhet och produkter så kan vi göra er hemsida eller trycksak mer slagkraftig. Tillsammans med er tar vi fram ett bildmaterial som ni kan känna er trygg med. Bilderna ska stärka er identitet och lyfta det sammantagna intrycket av er.

Fotografering.

Medarbetarna är företagets ansikte utåt. Med bra bilder skapar du förtroende och stärker varumärket. Med proffsiga bilder skapas helheten. Vi hjälper er att visa upp er bästa sida. Vi skapar och fotograferar förtroendeingivande bilder i rätt miljö som passar er verksamhet. Vid fotografering av porträttbilder kan de vara av traditionell karaktär, men vi kan också tänka lite längre än så. Ett porträtt ska hålla länge och fånga karaktären hos personen och företaget. Bilder som ni kan använda i många olika kanaler.

Vi fotograferar dina produkter, oavsett om du vill ha studiobilder eller produktbilder i er egen miljö. Vår studio är helt mobil och ni behöver inte lägga tid på resor, ert produktionsbortfall blir minimalt.

Med hjälp av drönare tar vi dessutom bilder som tidigare var svåra och kostsamma att få till – flygbilder. Med enkelhet fotograferar vi objekt och vyer från luften med ett resultat av högsta kvalitet.

Bildbank.

Vi kan hjälpa er med att ta fram en bildbank över ert företag som ni kan använda för en lång tid framöver. Det är väldigt behändigt att ha en sådan bildbank, till exempel när ni behöver ta fram material till foldrar eller för mässor och andra event. Då är det enkelt att plocka fram bilderna och skicka dem till tryckeriet som tar fram de färdiga produkterna.

Film.

Säg det med en film! Presentera ditt företag, en enskild produkt eller ett annat budskap du vill nå ut med på ett engagerande sätt. Det handlar om att göra informationen mindre stolpig och mer interaktiv för tittaren. När det gäller filmproduktion av reklamfilm och företagsfilm har du möjlighet att ta ut svängarna och sätta egna gränser. Vi utformar ett koncept med din vision och budskap som utgångspunkt.

Filmproduktion.

Öka din försäljning och stärk ditt varumärke med en proffsig reklamfilm. Vi hjälper dig med produktionen från idé och koncept till färdig film.

Våra reklamfilmer kan anpassas till både traditionella och sociala medier som Facebook och Youtube. Reklamfilmerna kan förslagsvis och användas på din hemsida eller i din presentation.

För att förklara din produkt, tjänst eller budskap på ett intresseväckande sätt skapar vi en informationsfilm. Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, tänk dig hur många ord en film rymmer! Att tala till både syn och hörsel innebär tydligare information för tittaren.

Med informationsfilm kan vi skapa en känslomässig kontakt med tittaren genom att stimulera både hörsel och syn. Med en kort, noggrant utformad informationsfilm, kan vi se till att ditt budskap kommer fram snabbt och tydligt. Låt dina besökare välkomnas av en engagerande och minnesvärd film som får de att förstå varför de behöver din produkt.

Genom vår toppmoderna drönare filmar vi från luften med bästa resultat. Exempelvis kanske du vill filma en aktivitet som pågår eller att vi sveper över ett större område. Begränsningarna är få och möjligheterna är många!

Presentationsfilm har många användningsområden. Du kan till exempel visa upp ditt företag, organisation, produkt, tjänst och evenemang med mera. En presentationsfilm kan även visa kundomdömen. När det gäller marknadsföring och att bygga förtroende så är kundomdömen bland det mest effektivaste som finns.

Animerad film.

Det är svårt att behålla publikens uppmärksamhet längre än några sekunder i dagens informationssamhälle. För att förlänga koncentrationsspannet är animerad informationsfilm det bästa verktyget. Filmerna väcker liv i ditt budskap och gör det mer lättfattligt. Med en kort, lärorik och väl utformad film ser vi till att nå ut till din målgrupp på ett effektivt sätt.

Animerad reklamfilm har många fördelar gentemot vanlig inspelad reklamfilm. Du slipper krångel och dyra kostnader för inspelningsplats och skådespelare, men de största fördelarna är att det finns nästan inga restriktioner över hur en animerad reklamfilm kan se ut och att det är enkelt att gå tillbaka och ändra något om du skulle behöva göra det.

En animerad reklamfilm lyfter fram ditt erbjudande och ökar din försäljning. Marknadsför din reklamfilm på TV, din webbplats och/eller på sociala medier. Reklamfilmer är ett effektivt sätt att nå ut till en bred publik genom sociala medier, Youtube och via din hemsida. Ditt erbjudande lyfts fram och försäljningen ökar med en animerad reklamfilm.

Kontakta oss.

Ända sedan 2006 har vi producerat hemsidor och innehåll till hundratals kunder. Tveka inte att kontakta oss direkt så berättar vi mer!