Sök
Stäng denna sökruta.
Öppet hus på Industriområdet Metallen besöktes av över 6000 personer

Mässor & event.

Allt du behöver från projektledning, till monterkoncept och giveaways.

Från idé till genomförande.

Låt oss vara din eventbyrå som tar ansvar för ditt nästa evenemang. Allt från inbjudan, marknadsföring, profilering, anmälning till genomförande och uppföljning. Kickoff, personalfest, mässa, kundevent, invigning eller jubileum – Vi tar ansvar för helheten!

Ditt nästa event handlar om att beröra och det handlar om affärsnytta. Syftet är att ditt varumärke ska stärkas genom fler affärer eller stoltare medarbetare. Eventets syfte är att stärka relationer, öka kunskap och öppna nya dörrar. Vi på Totalmedia vet att logotyper och varumärken är viktiga men än viktigare är hur människor upplever ditt varumärke. Med andra ord är inte det viktigaste vad varumärket säger utan vad varumärket gör.

Mässprodukter & utställningsmaterial.

Vi kan hjälpa dig med mässprodukter & exponeringsmaterial såsom skyltar, storformat och displayprodukter som exponerar ditt budskap tydligt och effektivt. Alternativen är många och vi arbetar med ledande leverantörer i Sverige men också utomlands. Exempelvis popup-väggar och diskar i olika utföranden är smidigt och behändigt vid mässor och utställningar och ger en snygg och proffsig exponering.

Vi hjälper dig gärna med storformat, både för inomhus- och utomhuskrav, på arenor och mässor, skyltfönster och på fordon.

Det är i mötet det händer.

Med erfarenhet från 2006 hjälper Totalmedia till att skapa möten som berör, engagerar och driver till aktiv handling. Allt för att du och ditt varumärke ska stärkas och att dina kunder, samarbetspartners eller din personal ska inse och förstå vad ditt varumärke gör och står för.

Möten som bygger relationer.

Mässor och events är viktiga mötesplatser för företag, organisationer och privatpersoner för att visa upp produkter, tjänster eller idéer. De är också en bra plattform för att bygga relationer, knyta kontakter och öka sin synlighet på marknaden. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer med idé och koncept kring deltagande på mässa eller ett företagsevent.

Att delta i en mässa eller ett event kan vara en mycket givande upplevelse för både företag och besökare. Företag har möjlighet att visa upp sina produkter eller tjänster för en bred publik, bygga sin varumärkesprofil och etablera affärsrelationer. Besökare, å andra sidan, har möjlighet att lära sig mer om nya produkter och tjänster, samt att knyta kontakter och bygga nätverk.

Vi erbjuder helhet.

Vi erbjuder kompletta lösningar för företag som vill ta sitt mässdeltagande eller sitt företagsevent till nästa nivå. Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa till att utveckla och genomföra idéer och koncept som sticker ut och gör ett starkt intryck på publiken.

Vi tar hand om allt från design och byggnation av mässmonter till kreativa lösningar för interaktiv marknadsföring och kommunikation innan, under och efter arrangemang. Vi arbetar nära med våra kunder för att förstå deras mål och syftet med mässan eller eventet, och ser till att deras budskap når ut på ett effektivt och minnesvärt sätt.

Kontakta oss.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.