Search
Close this search box.
Om oss

Möt vårt team.

Vi är en fullservicebyrå vars affärsidé och kärnerbjudande är att vara din engagerade samarbetspartner för alla dina behov av reklam, media och kommunikation.

Vi är ett glatt och kreativt gäng.

Vi drivs av visionen att hjälpa våra kunder att göra intryck som skapar framgång och utveckling. Vi är själva ägarledda och därför jobbar vi mer än gärna med ägarledda företag med tillväxtambitioner.

Företagssamt & vänligt team.

Vi som arbetar här är stolta över att jobba på Totalmedia. Vi trivs och har roligt på jobbet. Vi ställer upp för varandra. Vår trygga värdegrund gör att vi kan sätta fullt fokus på våra kunders behov istället för våra egna.

Vi är övertygade om att tydliga värderingar föder kreativitet och ger medarbetarna frihet att tänka och agera själva. Vi orienterar oss alltid framåt vad gäller idéer, kompetens, tekniska lösningar och omvärldsanalys.

Andreas.

VD & delägare

Jesper.

Försäljningsansvarig & delägare

Emilie.

Copywriter & samordnare Fokus Finspång

Martin.

Grafisk producent​

Björn.

Webbutvecklare & Digital marknadsförare

Nina.

Innehållsproducent​

Arbeta med oss.

Vi är ett företag som styrs av en tydlig värdegrund där ansvar, pålitlighet, utveckling och lojalitet är viktiga ledord. Vår verksamhet präglas av ett tydligt kvalitetstänkande, en hög etisk standard och ett naturligt socialt ansvar.

Vi är införstådda med att vi finns till tack vare våra kunder – det ska prägla vårt förhållningssätt i allt vad vi gör. Vi ser oss inte som leverantörer utan som samarbetsparter till våra kunder. Vi är unika, smidiga och lyhörda och vi vill bygga långsiktiga relationer. Det gör vi bland annat genom att alltid hålla det vi lovat.

Kontakta oss.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.