Sök
Stäng denna sökruta.
Broschyr till Gränges

Tryck & print.

Allt från design till slutprodukt i tryck och print.

Säg det med tryck.

Visst är det uppfriskande när du får en trycksak i handen som verkligen sticker ut ur mängden?

Nästa gång är det din trycksak som får utropstecken. God kvalité är viktigt för dig och för oss. Vi tar ansvar hela vägen från det första idémötet till leverans av slutprodukten. Vi hjälper dig att hitta en röd tråd som är lätt att följa i alla dina trycksaker – från det lilla, men så viktiga visitkortet till den exklusiva företagspresentationen.

Trycksaker.

Vi hjälper dig med allt inom digitalt tryck och grafisk produktion och gör allt från visitkort och broschyrer till årsredovisningar eller bäcker, vi tar din eller vår idéskiss till färdig produkt och förstår vikten av leveranssäkerhet och kvalité.

Banderoller & vepor.

Varför inte göra något roligare och mer uppseendeväckande med din fasad? Vi hjälper dig att ta fram vädertåliga banderoller och vepor i alla storlekar med bäst anpassad montering för ditt behov. Självklart står vi även för idé och produktion av text och grafisk form för antingen långtidsbudskap eller säsongsbetonade kampanjer. Har du ett event som du inte vill att någon ska missa? Vi erbjuder tydliga vepor för effektiv marknadsföring vid trafiktäta vägar och andra strategiska utvalda platser.

Affischer & storformat.

Behöver du smakfulla affischer till din butik eller för att marknadsföra ditt evenemang? Vi kan hjälpa dig att båda sätta en stilren layout och att trycka dina affischer på en rad olika typer av papper och material. Vi kan givetvis också hjälpa dig med större upplagor av säljande flyers, perfekt för dig som vill sticka något i handen på dina kunder eller mässbesökare.

Skyltar & dekaler.

Visst är det snyggt med en smakfullt profilerad företagsbil? Vi hjälper dig att ta fram bildekor som får din bil att synas ute på vägarna och vara en rullande reklampelare. Vi producerar givetvis även andra typer av dekaler och klistermärken för olika behov och ändamål.

Kanske är det hög tid att byta ut eller uppdatera den där skylten? Vi klär om din befintliga skylt eller tar fram helt nya skyltar i olika material med bästa möjlig montering för ditt behov. Vi producerar skyltar för både inomhus- och utomhusbehov.

Broschyrer.

Broschyren är ett av de mest traditionella sätten att paketera en presentation, årsredovisning, manual, katalog eller kundtidning på. Med våra digitalpressar kan vi trycka snyggt, snabbt och kostnadseffektivt i mindre upplagor. Det innebär att du slipper onödiga lagerkostnader och en massa gamla broschyrer med utgånget bäst före-datum.

Affischer.

Hos oss kan du printa och paketera hela din butikskampanj. Du kan också rama in enstaka affischer, tavlor och konstverk till kontoret. Vi har massor av smarta, anpassningsbara och kostnadseffektiva lösningar för att trycka affischer i olika format. Vi kan också montera dina affischer med affischskenor eller i gatupratare.

Variabeltryck.

Genom variabeldatateknik kan du anpassa och skräddarsy dina utskick till olika adresser och kunder. Kostnadseffektivt och enkelt när du till exempel ska skicka ut ett mindre antal säljbrev, en sommarhälsning, inbjudningar eller om du ska ta fram medlems-/klubbkort utifrån ert kundregister. Både text och bild kan varieras med variabeldata. När det gäller texten så kan även typsnitt och färg varieras mellan vem som är mottagare. Allt på en och samma gång.

Kontakta oss.

Ända sedan 2006 har vi levererat profilprodukter och trycksaker till hundratals kunder. Tveka inte att kontakta oss direkt så hjälper vi dig med idéer och produkter som passar dig!