Sök
Stäng denna sökruta.

Förbered sommarens gåvor med Totalmedia!

Sommargåva

Snart dags för grillkvällar, glass på stranden och semesterfirande. Totalmedia hjälper dig att hitta den perfekta sommargåvan till personalstyrkan. Visa uppskattning till din personal och låt oss ta hand om jobbet!

Med sommaren i antågande väntar grillkvällar, avslappnande stunder med glass på stranden och välbehövliga pauser för semesterfirande. För arbetsgivare är det även en tid att visa uppskattning till sin personal för deras hårda arbete. Totalmedia står redo att hjälpa dig att hitta den perfekta sommargåvan till din personalstyrka.

Genom att erbjuda ett brett sortiment av presentalternativ tar Totalmedia hand om allt från inköp till praktisk och stilfull paketering. Oavsett om du letar efter individuella gåvor som tack för deras engagemang och prestationer under året, eller om du planerar att skapa en gemensam upplevelse för teamet kan Totalmedia anpassa lösningar som passar dina behov och budget.

Att visa uppskattning till din personal är viktigt för att skapa en positiv arbetsmiljö och stärka banden personalgruppen. Genom att låta Totalmedia ta hand om gåvoprojektet kan du enkelt och smidigt ge dina anställda en minnesvärd och välkomnande överraskning!

Vare sig det är en stor godiskorg till kontoret, solskyddsfaktor för en dag på stranden eller kanske ett praktisk och stilrent ”bra att ha kit” till sommarkvällarna kan Totalmedia hjälpa dig att hitta den perfekta gåvan för varje enskild person.

Så låt inte sommaren komma utan att visa din personal hur mycket du uppskattar deras insatser.

Låt Totalmedia ta hand om jobbet med att förbereda sommarens gåvor, så att du kan fokusera på att njuta av den härliga årstiden med ditt team.

Kontakta Totalmedia idag för att diskutera dina sommargåvor! Vi finns på info@totalmedia.se samt butik.totalmedia.se 

Frågor?

Har du frågor om eller vill veta mer om idé, koncept eller om oss så kontakta Jesper Melvinger.