Webbyrå i Linköping

Kreativ och erfaren webbyrå som arbetar med både små och stora företag i Linköping som vill köpa ny hemsida.

Total Media & Reklam är en webbyrå med lång erfarenhet av webbproduktion och digital marknadsföring. Vi arbetar mot företag i Linköping med omnejd och finns med i hela processen. Vi står för idé, skiss och produktion av webbplatsen, samt slutligen driver relevant trafik till den genom exempelvis sökmotoroptimering och sociala medier. Vi är en personlig webbyrå som tror på ett långsiktigt arbete tillsammans med våra kunder. Vi har som mål är alltid att producera en webbplats som är relevant för kundens behov och målgrupp.

Köpa ny hemsida i Linköping

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du driver  företag i Linköping och vill investera i produktion av en ny och modern hemsida . Vi arbetar alltid med den senaste tekniken och eftersträvar att  leverera webbplatser som är väl anpassade efter kundernas behov för stunden, men även för framtiden. Det innefattar exempelvis att vi enbart arbetar med responsiv webbdesign.

Responsiv webbdesign

Oavsett vilken typ av enhet besökaren använder för att besöka din webbplats ska den visas på ett snyggt och korrekt sätt. Den måste då mobilanpassas genom så kallad responsiv webbdesign. Det innebär att innehållet på webbplatsen flödar om och anpassar sig efter om besökaren är inne på webbplatsen via dator, surfplatta eller mobiltelefon. Detta är det moderna sättet att bygga hemsidor och är ett måste för att besökaren ska uppleva webbsajten som både trovärdig och lättnavigerad.

Responsiv webbdesign i Linköping med Total Media & Reklam

Unik och framtidssäker hemsida med hög konverteringsfrekvens

Köpa billig hemsida i Linköping

Köpa billig hemsida?

Om du driver ett mindre eller nystartat företag i Linköping med omnejd, har en lite lägre budget eller kort och gott känner att det räcker för dig att köpa en något billigare hemsida löser vi givetvis även detta. Vi erbjuder en tjänst där du snabbt och enkelt kan köpa billig hemsida baserad på några olika grundmallar. Dessa webbplatser är givetvis också responsiva och med ditt företags logotyp, typsnitt, färger och bilder ger vi den ett unikt utseende.

Vad vi som digital webbyrå kan erbjuda dig som kund i Linköping

Total Media & Reklam är en webbyrå med både bred och djup kompetens över ett bredare spektra en enbart webbdesign och webbproduktion. Vi kan erbjuda dig som kund en rad tjänster för att förbättra upplevelsen av din webbplats samt driva relevant trafik till den.

Grafisk design

Utöver webbdesign erbjuder vi hjälp inom grafisk design. Vi kan exempelvis erbjuda hjälp med ny logotyp eller design av pdf-filer som du kan lägga ut på hemsidan.

Texter

Har du svårt att få till texterna så bra som du önskar. För att ge en så säljande och beskrivande bild som möjligt över din verksamhet kan våra skribenter vara till stor nytta.

Foto & Film

Har du inte tillgång till högklassiga bilder att använda på din nya webbsida bistår vi med tjänster inom foto och film. Med professionella bilder och filmproduktion hjälper vi dig att få din webbplats att lyfta till nya nivåer.

Drift & Service

När det gäller både WordPress och tilläggsmoduler kommer det nya versioner kontinuerligt. Dessa måste uppdateras för att inte skapa säkerhetshål och riskera intrång på webbplatsen. Vi kan kontinuerligt se över er webbplats och hålla den uppdaterad, samt säkerställa att alla funktioner är intakta.

Webbhotell

En hemsida måste ligga på en webbserver för att kunna göras publik. Genom oss kan du lägga din sajt på ett av Sveriges snabbaste och mest rekommenderade webbhotell – till en låg kostnad.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig att driva den kanske mest relevanta trafiken till din webbplats genom att sökmotoroptimera den. Sökmotoroptimering är ett långsiktigt arbete som ger mycket bra effekt när det gäller att få rätt besök. Vill du veta hur din befintliga webbplats står sig mot dina konkurrenter kan vi genomföra en gratis SEO-analys.

Sökordsannonsering

Ett bra komplement till sökmotoroptimering är sökordsannonsering. Vi kan snabbt få upp dina sökordsannonser i Googles sökresultat till en låg klickkostnad.

E-postmarknadsföring

Har du ett kundregister ska du givetvis använda detta till att driva trafik till din hemsida. Vi bygger en snygg och anpassad e-postmall, fyller utskicket med bra innehåll och skickar ut det till dina kontakter. Det ger enkel och relevant trafik.

Sociala medier

Nyttja dina sociala kanaler så mycket som möjligt för att driva trafik till din webbsajt. Har du inte riktigt tid att sköta detta kontinuerligt på ett bra sätt kan vi arbeta med både dina löpande, organiska inlägg och annonsering för att nå ut lite bredare.

Webbyrå som arbetar i WordPress

Total Media & Reklam är en webbyrå som helst arbetar i WordPress när det gäller att bygga nya hemsidor. WordPress är det publiceringsverktyg som används mest flitigt över hela världen när det gäller produktion av webbplatser. Som erfaren WordPressbyrå bygger vi flexibla sajter med olika typer av funktioner och som du som kund enkelt kan administrera på egen hand. naturligtvis erbjuder vi en kortare introduktionsutbildning för detta.

Webbyrå som arbetar i WordPress | Total Media & Reklam

E-handel genom WooCommerce

Som webbyrå har vi även lång erfarenhet av att producera webbplatser anpassade för e-handel. Till detta använder vi oss av en webbutiksmodul för WordPress som heter WooCommerce. WooCommerce gör det enkelt för dig som kund att arbeta med produkter och administrera beställningar. Systemet är mycket flexibelt och går enkelt att anpassa efter ditt företags behov och dina egna önskemål.

Webbyrå som bygger e-handel i WooCommerce | Total Media & Reklam

Vår arbetsprocess

När du kontaktar Total Media & Reklam för en ny hemsida är vi givetvis måna om att resultatet ska bli som bra som möjligt. Vi vill att du som kund ska få en produkt som är skräddarsydd för din verksamhet och dina behov. För att nå dit har vi arbetat fram en arbetsprocess som ringar in behov, önskemål och utmaningar och där vi tillsammans kommer fram till den bästa lösningen.

Behovsanalys

Vi ser helst att vi påbörjar projektet med ett möte där vi genomför en grundlig behovsanalys kring vad du som kund vill få ut av din nya hemsida. Vi går igenom syftet med sidan och vilken målgrupp den riktar sig mot samt ser över användarfunktioner för både besökare och administratörer.

Återkoppling

Efter behovsanalysen vet vi mer om webbplatsens omfattning och vad du har för önskemål gällande struktur, layout och funktioner. Då presenterar vi en enklare trådskiss och trädstruktur, samt en sammanfattning över vad vi kom fram till på det inledande mötet. Detta ligger sedan till grund för offerten.

Offert

När sammanställningen från mötet, samt den grundläggande trådskissen och trädstrukturen, har godkänts av dig som kund sammanställer vi och presenterar en offert på projektet.

Design

När offerten är presenterad och godkänd påbörjar vi arbetet med att producera layoutmallar för webbplatsen som helhet, startsida och eventuellt specifika undersidor.

Korrekturomgång 1

Layoutmallarna skickas till dig som kund för korrektur och justeringar görs efter önskemål.

Kodning

Efter layoutmallarna har godkänts installerar vi WordPress och genomför alla nödvändiga inställningar för att uppfylla webbplatsens tilltänkta funktioner. Vi kodar också WordPressmallarna för att uppnå önskad layout och struktur.

Produktion

Därefter producerar vi startsidan och ett bestämt antal undersidor genom att fylla dem med innehåll i form av text, bild och annat innehåll.

Korrektur

När produktionen av ett bestämt antal sidor är klar är det dags för en korrekturomgång av dig som kund. Här sker de slutgiltiga justeringarna.

Publicering

När slutgiltiga korrekturet är godkänt är webbplatsen nästan klar att släppas offentligt. Innan vi gör det genomförs de sista testerna och även validering. När detta är klart publiceras sajten.

Arbetsprocess vid webbproduktion | Total Media & Reklam

Vad får du om du anlitar Total Media & Reklam som din webbyrå?

Med lång erfarenhet av design och produktion av olika typer av webbplatser och webbutiker arbetar vi hårt för att hitta bästa lösningen för just ditt företags behov. Vi arbetar med stor flexibilitet och hög servicegrad för att du som kund ska vara nöjd med både den kontinuerliga och personliga kontakten med oss samt naturligtvis med slutresultatet. Driver du din verksamhet i Linköping är närheten till oss en stor fördel, då vi snabbt kan komma till er för möten och genomgångar.

Anlitar du Total Media & Reklam som webbyrå anlitar du engagerade medarbetare som jobbar för ett långsiktigt samarbete för att kunna ge bästa resultat för din verksamhet. Tillsammans arbetar vi fram det som är mål och syfte med din nya webbplats, vilken vi sedan producerar till fast pris. Vi ger dig en skräddarsydd och professionell hemsida som ska representera ditt företag på bästa sätt. Den ska även vara användarvänlig och engagera besökarna till att bli konverterande kunder. Dessutom bygger vi både vanliga webbplatser och webbutiker i WordPress, vilket gör att det blir enkelt för dig som kund att uppdatera och bygga ut sajten på egen hand.

Alla hemsidor vi bygger får en unik design och är givetvis mobilanpassade. Vill du att vi bistår med innehåll levererar vi professionella texter, bilder och filmer. Vill du ha en webbutik i WooCommerce lägger vi in de fraktalternativ, betallösningar och andra funktioner som du behöver och ser till att du enkelt kan arbeta med dina produkter och beställningar på egen hand.

Utöver det som tillhör själva webbproduktionen bistår vi med en rad andra tjänster som gör att du får ut det mesta av din nya webbplats. Vi erbjuder plats för din hemsida på en av Sveriges snabbaste webbservrar. Det är bra både gentemot besökarens användarupplevelse och mot Google. Vi driver trafik in till webbplatsen genom exempelvis sökmotoroptimering, sökordsannonsering, nyhetsbrev samt inlägg och annonser på sociala medier.

Anlita oss som webbyrå om du driver företag i Linköping!