Webbyrå i Finspång

Kreativ och erfaren webbyrå som arbetar med både små och stora företag i Finspång som vill köpa ny hemsida.

Total Media & Reklam är en webbyrå med lång erfarenhet av webbproduktion och digital marknadsföring. Företaget utgår från Finspång och finns med i hela processen där vi står för idé, skiss och produktion av webbplatsen samt slutligen driver relevant trafik till den. Företaget är en personlig webbyrå som tror på ett långsiktigt arbete tillsammans med våra kunder. Målet är alltid att producera en webbplats som är relevant för kundens behov och målgrupp.

Köpa hemsida i Finspång

Driver du företag i Finspång och vill investera i produktion av en ny och modern hemsida är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi arbetar med den allra senaste tekniken och eftersträvar att alltid leverera webbplatser som är väl anpassade efter kundernas behov, både för stunden och för framtiden. Det innefattar exempelvis att vi enbart producerar mobilanpassade hemsidor genom responsiv  webbdesign.

Responsiv webbdesign

För att en webbplats ska vara snygg och korrekt, oavsett vilken typ av enhet besökaren använder, måste den mobilanpassas genom så kallad responsiv webbdesign. Det innebär att text- och bildinnehåll på webbplatsen flödar om och anpassar sig efter om besökaren är inne på webbplatsen via dator, surfplatta eller mobiltelefon. Detta är det moderna sättet att bygga hemsidor och är ett måste för att besökaren ska uppleva webbsajten som både trovärdig och lättnavigerad.

Responsiv webbdesign i Finspång med Total Media & Reklam

Unik och framtidssäker hemsida med hög konverteringsfrekvens

Köpa billig hemsida i Finspång

Köpa billig hemsida?

Driver du ett mindre eller nystartat företag i Finspång med omnejd, har lägre budget eller kort och gott känner att det räcker för dig att köpa en något billigare hemsida löser vi givetvis även detta. Vi erbjuder en tjänst där du snabbt och enkelt kan köpa billig hemsida baserad på några olika grundmallar. Dessa webbplatser är givetvis också mobilanpassade och med ditt företags logotyp, typsnitt, färger och bilder får den ett unikt utseende.

Vad vi som digital webbyrå kan erbjuda dig som kund i Finspång

Total Media & Reklam är en webbyrå i Finspång med både bred och djup kompetens över ett större spektra en enbart ren webbdesign och webbproduktion. Vi erbjuder dig som kund en rad olika tjänster för att förbättra din webbplats samt driva trafik till den.

Grafisk design

Utöver design av hemsidan kan vi exempelvis erbjuda hjälp med ny logotyp eller design av pdf-filer som du kan lägga ut på webbplatsen.

Texter

Har du svårt att få till texterna på det sätt du önskar. För att ge en så säljande och beskrivande bild som möjligt över din verksamhet kan våra skribenter vara till stor nytta.

Foto & Film

Har du inte tillgång till högklassiga bilder att använda på din nya webbsida bistår vi givetvis med tjänster kring detta. Med professionella bilder och filmproduktion hjälper vi dig att få din webbplats att lyfta till nya nivåer.

Drift & Service

Både WordPress och tilläggsmoduler kommer kontinuerligt i nya versioner. Dessa måste uppdateras för att inte riskera intrång på webbplatsen. Vi kan löpande se över er webbplats och hålla den uppdaterad, samt säkerställa att alla funktioner är intakta.

Webbhosting

En hemsida måste ligga på en webbserver för att kunna offentliggöras. Genom oss kan du lägga din sajt på ett av Sveriges snabbaste och mest rekommenderade webbhotell – till en låg kostnad.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig att driva relevant trafik till din webbplats genom att sökmotoroptimera den. Sökmotoroptimering är ett långsiktigt arbete som kanske ger de allra bästa besöken. Vill du veta hur din befintliga webbplats står sig mot dina konkurrenter kan vi genomföra en gratis SEO-analys.

Sökordsannonsering

Ett perfekt komplement till sökmotoroptimering är sökordsannonsering. Vi kan snabbt få upp dina sökordsannonser i Googles sökresultat till en låg klickkostnad.

E-postmarknadsföring

Har du ett kundregister ska du givetvis använda detta till att driva trafik till din webbplats. Vi bygger en snygg och anpassad e-postmall, fyller utskicket med innehåll och skickar ut det till dina kontakter. Det ger enkel och relevant trafik.

Sociala medier

Nyttja dina sociala kanaler för att driva trafik till din webbsajt. Har du inte riktigt tid att sköta detta kontinuerligt på ett bra sätt kan vi arbeta med både dina löpande, organiska inlägg och annonsering för att nå ut lite bredare.

Webbyrå som arbetar i WordPress

Total Media & Reklam är en webbyrå som främst arbetar i WordPress vid produktion av hemsidor. WordPress är det publiceringsverktyg som används flitigast över hela världen vid hemsidesproduktion. Som WordPressbyrå bygger vi flexibla sajter med olika typer av funktioner och som du som kund enkelt kan administrera på egen hand. Vi erbjuder givetvis en kortare utbildning för detta.

Webbyrå som arbetar i WordPress | Total Media & Reklam

E-handel genom WooCommerce

Som webbyrå har vi lång erfarenhet av att producera webbplatser anpassade för e-handel. Till detta använder vi oss av en e-handelsmodul för WordPress som heter WooCommerce. WooCommerce gör det enkelt för dig som kund att arbeta med produkter och administrera webbordrar. Systemet är flexibelt och går enkelt att anpassa efter ditt företags behov och dina egna önskemål.

Webbyrå som bygger e-handel i WooCommerce | Total Media & Reklam

Vår arbetsprocess

När du kontaktar oss för att du vill ha en ny hemsida är vi givetvis måna om att resultatet ska bli det allra bästa. Vi vill att du som kund ska få en produkt som är skräddarsydd för din verksamhet och dina behov. För att nå dit har vi arbetat fram en arbetsprocess som ringar in behov, önskemål och utmaningar och där vi gemensamt kommer fram till den bästa lösningen.

Behovsanalys

Vi ser helst att vi påbörjar projektet med ett möte där vi genomför en grundlig behovsanalys kring vad du som kund vill få ut av din nya hemsida. Vi går igenom syftet med sidan och vilken målgrupp den riktar sig mot samt ser över användarfunktioner för både besökare och administratörer.

Återkoppling

Efter behovsanalysen vet vi mer om webbplatsens omfattning och vad du har för önskemål gällande struktur, layout och funktioner. Då presenterar vi en enklare trådskiss och trädstruktur, samt en sammanfattning över vad vi kom fram till på det inledande mötet. Detta ligger sedan till grund för offerten.

Offert

När sammanställningen från mötet, samt den grundläggande trådskissen och trädstrukturen, har godkänts av dig som kund sammanställer vi och presenterar en offert på projektet.

Design

När offerten är presenterad och godkänd påbörjar vi arbetet med att producera layoutmallar för webbplatsen som helhet, startsida och eventuellt specifika undersidor.

Korrekturomgång 1

Layoutmallarna skickas till dig som kund för korrektur och justeringar görs efter önskemål.

Kodning

Efter layoutmallarna har godkänts installerar vi WordPress och genomför alla nödvändiga inställningar för att uppfylla webbplatsens tilltänkta funktioner. Vi kodar också WordPressmallarna för att uppnå önskad layout och struktur.

Produktion

Därefter producerar vi startsidan och ett bestämt antal undersidor genom att fylla dem med innehåll i form av text, bild och annat innehåll.

Korrektur

När produktionen av ett bestämt antal sidor är klar är det dags för en korrekturomgång av dig som kund. Här sker de slutgiltiga justeringarna.

Publicering

När slutgiltiga korrekturet är godkänt är webbplatsen nästan klar att släppas offentligt. Innan vi gör det genomförs de sista testerna och även validering. När detta är klart publiceras sajten.

Arbetsprocess vid webbproduktion | Total Media & Reklam

Vad får du om du anlitar Total Media & Reklam som din webbyrå?

Med lång erfarenhet av både design och produktion av olika typer av webbplatser och webbutiker arbetar vi hårt för att hitta bästa lösningen för just din verksamhet. Vi arbetar med stor flexibilitet och hög servicegrad för att du som kund ska vara nöjd med både den kontinuerliga och personliga kontakten med oss samt såklart med slutresultatet. Driver du din verksamhet i Finspång är givetvis närheten till oss en stor fördel, då vi snabbt kan komma till er för möten och genomgångar.

Anlitar du Total Media & Reklam som webbyrå anlitar du engagerade medarbetare som eftersträvar ett långsiktigt samarbete för att kunna ge bästa resultat för din verksamhet. Tillsammans arbetar vi fram det som är mål och syfte med din nya webbplats, vilken vi sedan producerar till fast pris. Vi ger dig en skräddarsydd, professionell design som ska representera ditt företag på bästa sätt. Den ska även vara användarvänlig och engagera besökarna till att bli konverterande kunder. Dessutom bygger vi både vanliga webbplatser och webbutiker i WordPress, vilket gör att det blir enkelt för dig som kund att uppdatera och bygga ut sajten på egen hand.

Alla hemsidor vi bygger får en unik design och är givetvis mobilanpassade. Vill du att vi bistår med innehåll levererar vi professionella texter, bilder och filmer. Vill du ha en webbutik i WooCommerce lägger vi in de fraktalternativ och betallösningar du behöver och ser till att du enkelt kan arbeta med dina produkter och beställningar på egen hand.

Utöver det som tillhör själva webbproduktionen bistår vi med en rad andra tjänster som gör att du får ut det mesta av din nya webbplats. Vi erbjuder plats för din hemsida på en av Sveriges snabbaste webbservrar. Det är bra både gentemot besökarens användarupplevelse och mot Google. Vi driver även relevant trafik in till webbplatsen genom exempelvis sökmotoroptimering, sökordsannonsering, nyhetsbrev samt inlägg och annonser på sociala medier.

Anlita oss som webbyrå om du driver företag i Finspång!