Web Design

Hemsida till SSG Facility Services

Mer än en snygg hemsida

Webbdesign är inte bara en snygg hemsida. Webbproduktion handlar minst lika mycket om funktionalitet, sökbarhet – sökmotoroptimering – och målgruppsanpassning. Vi är lika engagerade i syftet med din hemsida och att dina kunder hittar dit, som att den ska vara anpassad för just din målgrupp och se fräsch och snygg ut!

Underhållet av din hemsida har stor betydelse i kundrelationer. När din webbplats fått de funktioner och det utseende du önskar så gäller det att hålla den aktuell, relevant och uppdaterad. Annars tappar hemsidan sitt syfte.

Webbutveckling

För oss handlar webbutveckling om att fortsätta utveckla din hemsida efter att den först lanserats, detta är ett område där alltför många fortfarande inte avsätter tillräckliga resurser. Vi brukar dela in denna fas av webbutvecklingen i 3 delar.

Steg 1 - att locka dit rätt besökare

Vi har mångårig erfarenhet av reklam och produktion av hemsidor, och vi vet att en bra hemsida bara är första steget mot framgång på internet. Därför har vi gått ett steg längre och hjälper våra kunder med att göra deras hemsidor synliga för deras målgrupp genom skräddarsydda tjänster.

Steg 2 – Uppdatera din hemsida

Hemsidor vinner på att uppdateras ofta, det gäller såväl nya som gamla sidor. Både människor och sökmotorer är extra intresserade av hemsidor med aktuellt innehåll så håll din hemsida uppdaterad! Det är också enkelt att lägga till nya undersidor och på så vis utvidga med mer information vart efter företagets verksamhet utvecklas. Redan före lansering ger vi alltid utbildning så du vet hur din hemsida kan administreras.

Steg 3 – Utveckla med nya funktioner

De hemsidor vi skapar bygger vi i ett modulbaserat webbsystem vilket gör att man enkelt kan bygga vidare med ytterligare funktioner. Några moduler som många kunder efterfrågar är tex: Nyhetsmodul, Nyhetsbrev, Språkstöd, E-handel, Bloggmodul osv. Det handlar också om att fånga besökarna och fortsätta kommunicera med dem. Läs mer om detta under Marketing Automation.

Support

Utöver webbproduktion ställer vi givetvis upp med utbildning och support om du vill sköta din hemsida själv. För dig som inte har tid att uppdatera din webbplats erbjuder vi smidiga abonnemangstjänster. Vi gillar som sagt att göra det enkelt för våra kunder.

Responsive sida

Mobilanpassade hemsidor och hemsidor som fungerar lika bra i olika läsplattor är en självklarhet för oss. Vi är duktiga på att arbeta med så kallad responsiv webbdesign. Vi mobilanpassar alla nyproducerade hemsidor och befintliga webbplatser som vi bygger om, allt för att besökaren ska hitta till din hemsida och få en enkelhet i sitt surfande.

Besökanalys

Har ni en hemsida idag så är ni säkert intresserade av vilka företag och personer det är som besöker er sajt och hur de använder sig av er hemsida. Inom B2B är det av stor vikt att skapa sig besöksanalyser. Genom vår besöksanalystjänst kan vi hjälpa dig att hitta rätt svar samt ge råd om hur du kan utveckla din internetnärvaro. Genom att följa med er besöksstatistik kan ni tex få reda på om olika marknadsföringsåtgärder har givit resultat och hur dessa åtgärder kan utvecklas. Vi kan hjälpa er att skräddarsy datainsamling och rapportering samt analysera besökarnas beteende och optimera webbplatsen utgående från detta.

One-pager

Vill du ha en hemsida är professionell och unik till ett överkomligt pris? I så fall är One-pages lösningen för dig. One-pages är enkla och användarvänliga hemsidor med fokus på design och kvalitet. Den skiljer sig från vanliga hemsidor med tillhörande undersidor på så sätt att sidan endast består av en sida och att man som besökare scrollar sig genom de olika delarna på sidan.

Att ta fram en One-pager är väldigt användningsbart om du exempelvis har en kampanj eller nyhet som är tidsbunden. Vi hjälper dig gärna med design och funktion – kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.