Vi är bäst på lokal marknadsföring

När du tänkt marknadsföra din verksamhet i Finspång med omnejd är det givetvis oss du ska ta hjälp av.

När du tänkt marknadsföra din verksamhet i Finspång med omnejd är det givetvis oss du ska ta hjälp av.

Genom vår etablerade gratistidning Fokus Finspång, som kommer ut varannan vecka, når du alla hushåll och företag i Finspångs kommun och Svärtinge på ett mycket kostnadseffektivt sätt. Det finns ingen annan produkt med samma räckvidd i området.

Utöver Fokus Finspång erbjuder vi bra exponering på våra två reklamskärmar i Finspång. Den ena skärmen står placerad utmed riksväg 51 på väg in mot Finspång och passeras av fler än 9 700 fordon per dygn. Den andra finns över entrén in till Arena Grosvad, som har över en halv miljon besökare per år. Genom att finnas på våra reklamskärmar når du inte bara ut till en stor del av Finspångsborna, utan även de som dagpendlar och många andra besökare till orten.

Vill du få ökad synlighet digitalt ordnar vi givetvis även detta. Med rätt strategi ser vi till att du får ökad lokal spridning på såväl Facebook som Instagram. Genom sökmotoroptimering skapar vi förutsättningar för din hemsida att nå så högt upp som möjligt i Googles sökresultat vid lokala sökningar.

Kort och gott är vi det bästa alternativet för din lokala marknadsföring!

Kontakta oss

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.