Varför nöja sig med något mindre än det bästa?

Då finns inget mer effektivt sätt än att välja vår tidning Fokus Finspång och våra reklamskärmar.

Vill du nå så många som möjligt i Finspångs kommun med ditt budskap? Då finns inget mer effektivt sätt än att välja vår tidning Fokus Finspång och våra reklamskärmar.

Fokus Finspång delas ut till alla hushåll (drygt 12 500) och företag (700) i Finspångs kommun och Svärtinge två gånger i månaden.

Våra reklamskärmar vid riksväg 51 och Arena Grosvad gör att du dessutom når inpendlare, besökare till Finspång och alla som besöker Arena Grosvad. Reklamskärmen vid riksväg 51 passeras dagligen av 9 730 bilar och vår reklamskärm vid entrén på Arena Grosvad möter en halv miljon besökare om året.

Förutom ”klassiska” annonser rekommenderas annonsering i reportageform. Där har du chans att lägga ut texten och verkligen tala till punkt om ditt expertområde och dina nyheter.

Vi hjälper dig med ett heltäckande annonspaket, där både Fokus Finspång och reklamskärmar kan ingå, som passar din verksamhet. Bra va?

Kontakta oss

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.