Välj att arbeta med rörlig kommunikation

Hos oss på Total Media & Reklam hittar du skickliga kreatörer inom den breda genren film. Vi erbjuder avancerad kunskap inom såväl reklam- och presentationsfilm för företag, som för instruktionsfilmer och företagsdokumentärer. Oavsett vad just du söker hjälper vi dig att uttrycka din önskan och vision. Vi kan givetvis leverera anpassad film för alla olika format, som exempelvis till storbildsskärmar, hemsida eller sociala medier.

Några av våra uppdragsgivare är företag som Siemens Energy, Gränges och KL Industri. Det är kunder som alla valt att uttrycka sig med rörlig bild och på så vis informera utåt kring pågående projekt, arbeten och evenemang. Allt för att potentiella kunder och samarbetspartners ska lära känna såväl företaget som produktionen.

Om det så är tidiga morgnar eller sena nätter är vi alltid redo för att förverkliga dina önskemål inom marknadsföring. Vi räds inga idéer, utan ser varje uppdrag som en viktig del i uppdragsgivarens existens och varumärkesbyggande.

Av exakt den anledningen har vi blivit skickliga på att se när rätt tidpunkt och rätt miljö infinner sig. Något som är nyckeln i att lyckas med paketeringen av det önskade budskapet – och därigenom sätta avtryck.

Låt oss hjälpa dig med professionell kommunikation – vi synliggör dig!

Kontakta oss

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.