Trycksaker

Vi hjälper dig med allt inom digitalt tryck och grafisk produktion och gör allt från visitkort och broschyrer till fasadvepor och mässmontrar, vi tar din eller vår idéskiss till färdig produkt och förstår vikten av leveranssäkerhet och kvalité. Vi har egen maskinpark och kan därför garantera snabb och flexibel leverans i allt från digitaltryck till storformatsprint.

Har du en utmaning för oss?
Låt oss hjälpa dig med allt du behöver!  Visitkort

  Vi hjälper dig med nya visitkort och varför inte använda visitkortstorleken till så mycket mer än bara visitkort, t.ex. rabattkort, medlemskort, kuponger och namnskyltar. Lägg till en QR-kod på visitkortet så blir det enklare för den som får det att spara ner dina uppgifter till kontaktlistan.

  Broschyrer

  Broschyren är ett av de mest traditionella sätten att paketera en presentation, årsredovisning, manual, katalog eller kundtidning på. Med våra digitalpressar kan vi trycka snyggt, snabbt och kostnadseffektivt i mindre upplagor. Det innebär att du slipper onödiga lagerkostnader och en massa gamla broschyrer med utgånget bäst före-datum.

  Affischer

  Hos oss kan du printa och paketera hela din butikskampanj. Du kan också rama in enstaka affischer, tavlor och konstverk till kontoret. Vi har massor av smarta, anpassningsbara och kostnadseffektiva lösningar för att trycka affischer i olika format. Vi kan också montera dina affischer med affischskenor eller i gatupratare.

  Variabeltryck

  Genom variabeldatateknik kan du anpassa och skräddarsy dina utskick till olika adresser och kunder. Kostnadseffektivt och enkelt när du till exempel ska skicka ut ett mindre antal säljbrev, en sommarhälsning, inbjudningar eller om du ska ta fram medlems-/klubbkort utifrån ert kundregister. Både text och bild kan varieras med variabeldata. När det gäller texten så kan även typsnitt och färg varieras mellan vem som är mottagare. Allt på en och samma gång.