Sociala Medier

Marknadsföringskampanjer för Radonstop

Annonsering i sociala medier innebär helt nya möjligheter inom mätbarhet och att nå en exakt målgrupp som är relevant för ert budskap. Detta innebär att vi kan optimera er investering och arbeta långsiktigt med den digitala marknadsföringen.

I sociala medier såsom Facebook, Instagram, LinkedIn och Youtube kan vi skapa annonser, som ur ett långsiktigt perspektiv bygger på varandra och som har olika målsättningar utifrån era önskemål. Vi kan nå unika målgrupper utformade efter exempelvis geografiskt område, demografi, intressen, beteenden, besök på hemsidan eller varför inte personer som liknar era nuvarande kunder? Vi bistår med innehållskapande annonsering, som är specifikt utformat efter den sociala miljön och som engagerar era kunder på riktigt!

Facebook

Vi hjälper dig att synas och bygga ditt varumärke på Facebook. Sett till statistiken använder mer en 75 procent av alla svenskar över 12 år Facebook kontinuerligt och drygt 50 procent dagligen. Det gör Facebook till en mycket viktig kanal att synas i!

Fokus i vårt arbete ligger alltid på att kommunicera på det sätt som tilltalar just din verksamhets målgrupp – allt för att ge en lönsam affär både för dig och dina kunder. Vi arbetar fram strategier och fyller din Facebooksida med aktuellt innehåll. Har du behov av att nå ut till fler än enbart ditt företags följare ordnar vi givetvis det också. Läs mer om detta på vår sida om Annonsering i sociala medier.

Instagram

Instagram är den sociala kanal som växer snabbast i Sverige och används nu av 60% av befolkningen över 12 år. Genom att identifiera ditt företags potentiella följare kan vi bistå med både strategiskt tänkande och konkreta uppdateringar av företagets Instagramflöde.

För att stärka ditt företags varumärke på Instagram arbetar vi fram ett passande bildspråk som används genomgående i uppdateringarna samtidigt som vi analyserar och identifierar vilka hashtags som ger på sikt fler följare.

Utöver uppdateringar i ditt företags ordinarie flöde bistår vi givetvis med våra kunskaper kring betald annonsering på Instagram. Läs mer om detta på vår sida om Annonsering i sociala medier.

LinkedIn

LinkedIn används först och främst i yrkesmässiga sammanhang. Riktar sig ditt företags tjänster eller produkter främst mot andra företag är LinkedIn en kanal för dig att stärka företagets närvaro i.

LinkedIn är en perfekt kanal att att sprida sitt budskap genom content marketing – spridning av relevant information. För att bygga ditt företags varumärke på LinkedIn arbetar vi fram en strategisk plan för detta och skriver de texter som behövs för att nå ut med budskapet.

Det givetvis också att betala för att sprida sitt budskap ytterligare på LinkedIn. Läs mer om hur v kan hjälpa dig med detta på vår sida om Annonsering i sociala medier.

Youtube

YouTube är en kanal med en engagerad publik. Se till att dra nytta av den möjligheten genom riktad annonsering och nå en relevant målgrupp.

YouTube har gått från skojiga klipp till en vardaglig källa för information för allt fler användare. I Sverige tittar 82 procent av alla internetanvändare på YouYube, 18 procent tittar varje dag. Annonsering på YouTube är mätbar, kostnadseffektiv och du har förutsättningar att nå en stor publik. Vi hjälper er att rikta annonseringen till vald målgrupp och vid rätt tillfälle.

Vi hjälper dig med budskap och strategier hela vägen – från koncept och idé till strukturering och optimering.

Kontakta oss

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.