Skapa känslan med fönsterdekaler!

Ett av våra senaste monteringsarbeten är för Finspångs Bryggeri, där vi fick i uppdrag att printa och montera fönsterdekaler.

Att redan på utsidan av din butik eller ditt företag skapa den där känslan som du vill att verksamheten ska signalera, är ett genialiskt drag för såväl stora som små företag. Din butiksfasad kan alltså bli nyckeln i att du blir ihågkommen – och att du når ut med ett önskat budskap direkt. Något som i sin tur kommer att hjälpa dig i ditt varumärkesbyggande.

En investering i att nyttja företagets fasadytor och butiksfönster är ett effektivt sätt för profilering – så våga nytta detta till fullo!

Vi på Total Media & Reklam kan hjälpa dig i att ta fram just den dekor och de dekaler, skyltar eller klistermärken som just du önskar. Oavsett material, storlek och om det är för inom- eller utomhusbruk. I vår egen maskinpark har vi möjligheten att beskära dekaler, såsom texter och logotyper, men också att printa bilder av större format.

Ett av våra senaste monteringsarbeten är för Finspångs Bryggeri, där vi fick i uppdrag att printa och montera fönsterdekaler . Ett snyggt resultat som genererade en nöjd kund.

Skulle du också vilja veta mer om tryck och print? Kontakta oss!

Kontakta oss

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.