Säg det med en film

Ett idag uppskattat format för att fånga in en önskad känsla, är genom filmkameras lins.

Vi på Total Media & Reklam älskar film och att få arbeta med rörlig bild är något av det roligaste vi vet. Här kan vi ta ut svängarna och hjälpa dig som kund att skapa något som sticker ut, sätter avtryck och framförallt ringar in just din verksamhet eller produkt.

Ett idag uppskattat format för att fånga in en önskad känsla, är genom filmkameras lins. Här finns exempelvis möjligheten till att visa upp sekvenser från ett pågående arbete, företagets kärna och andan hos de anställda. Ett oslagbart marknadsföringsverktyg för att lyckas visa upp företaget och för att bli ihågkommen.

Med toppmodern utrustning och stor kunskap kan vi exempelvis hjälpa dig att skapa filmer anpassat till både traditionella och sociala medier, men även för stora som små presentationer.

Här ser ni vårt senaste filmuppdrag för FST Husbesiktningar, där önskan från kund var att fånga in företagets verksamhet och tillgänglighet. Att informativt visa hur en överlåtelsebesiktning går till för en potentiell hussäljare eller köpare.

Martin, filmare hos Total Media & Reklam, har skapat denna informationsfilm för FST Husbesiktningar. Han berättar att uppdragets utmaning låg i att skapa variation.

En annan utmaning, berättar Martin, var att på plats få snabba idéer. Att i stunden hitta det som kan vara intressant för filmen.

Är du också intresserad av att få visa upp ditt företag i en professionell film? Tveka inte! Kontakta oss, så berättar vi mer!

Kontakta oss

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.