Nytt år och det är dags att boosta din marknadsföring!

Visst vill du synas och sticka ut bland företag i samma bransch som just du? Sociala medier och reklamutskick i all ära, men få investeringar slår en verklig produkt med just din logga på.

Ta bara tygkassen eller bläckpennan som exempel. Typiska giveaways som i regel får en lång varaktighet i gemene mans hushåll. Användbara produkter som helt enkelt är för bra för att inte användas. Och detta trots att just din logga får ta plats på föremålet.

Den praktiska funktionen vinner helt enkelt över att produkten marknadsför just dig. Det blir en tydlig win-win-situation, då företagets logga exponeras samtidigt som produkten underlättar för någons vardag.

Stärk ditt varumärke med profilkläder och giveaways! Ha exempelvis pennor som kunden får behålla, skicka ut isskrapor eller kanske reflexer till medlemmar. Eller varför inte tävla ut varma, sköna mössor?

Nyfiken? Besök vår webbutik – butik.totalmedia.se!

Kontakta oss

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.