Sök
Stäng denna sökruta.

Totalmedia utökar sitt härliga team inom digital marknadsföring!

Vi letar en ny stjärna till vårt gäng. Ett gäng som framför allt älskar våra kunder men även att få jobba tillsammans. Du finner oss verksamma i hela Östergötland varifrån vi jobbar med alla typer av marknadsföring åt våra trogna kunder. Nu har vi lite nya utmaningar framför oss och förhoppningsvis är du den som hjälper oss igenom dem. Vi behöver nämligen utöka vårt team med dig som är duktig på digital marknadsföring och har särskild styrka inom webbdesign, SEO och innehållsproduktion. Många kompetenser i en och samma person, men man kan ju alltid önska. Vi kommer tillbaka till tjänsten om en liten stund. 

Bolaget

Först lite kort om oss på Totalmedia, här jobbar det bara glada själar som gärna grottar ner oss i våra uppdrag. För varje jobb som lämnar oss ska vara top notch, vi vill inte lämna ifrån oss saker vi inte själva är stolta över. Så ibland sitter vi här på kvällarna med en pizzaslice och sliter vårt hår men nästan alltid med ett leende på läpparna och någon exalterad kollega bredvid. Vadå? Jobbar ni över hos er? Ja, det händer men det händer också att man tar sovmorgon, går hem tidigt en fredag eller tränar över lunchen, för vi jobbar med frihet under ansvar och förlitar oss på att våra medarbetare gör vad som förväntas men på sitt eget sätt. 

Vi möter våra kunder med fokus på lösningar och positivitet, deras ofta unika förfrågningar är det som gör vår vardag både rolig och varierad. 

Jesper och Andreas som driver bolaget är en duo med en sällan skådad energi och stora hjärtan. Båda två gillar att vara ute och träffa kunder och är riktigt duktiga på att knyta spännande företag till bolaget. De har byggt ett självgående team där alla får utveckla sina färdigheter med eget ansvar. Utan utvecklingssug hos personalen är det svårt att hålla sig i framkant, så detta är en förutsättning. Duon har förutom det stora engagemanget för sina kollegor ett stort lokalt engagemang och ser till att Finspång får både mässor, galor och ett sprudlande näringsliv. På tal om det, Finspång är orten Totalmedia idag har sin bas på med nyrenoverade kontor där personalgruppen tillsammans löser problem, har roligt och utvecklas tillsammans. Men hos oss får du även möjlighet att arbeta del av din arbetstid på distans, och kanske är även ett ytterligare kontor på annan ort i Östergötland också nästa steg i utvecklingen för oss som du kan vara en viktig del av? Frihet under ansvar som du säkert kommer ihåg.

Nu tillbaka till tjänsten:

Vi är rätt öppna när vi letar efter någon till den här tjänsten men det finns vissa grundläggande färdigheter du behöver ha med dig.

Du kan producerande webbdesign och har åtminstone en grundläggande förståelse för sökmotoroptimering, SEO. Eller så vänder vi på steken, du kan SEO…. Ja, du fattar va? Vi har möjlighet att utbilda dig i något av spåren men det ena behöver du vara självgående inom.

Sen är det en till del till som måste sitta, innehållsskapande texter. För en betydande del av tjänsten handlar om att producera och publicera texter/innehåll till artiklar, nyhetsbrev, sociala medier-inlägg och hemsidor åt våra kunder och våra egna kanaler. Främst på svenska men i viss mån även på engelska. Kanske är du rätt person att med glädje ansvara för hur Totalmedia kommunicerar i egna kanaler framöver?

Du kommer på egen hand ansvara för uppföljning med kund. Du planerar och styr dina egna dagar med engagerade kollegor som bollplank och stöd. Det finns en stor kundbas idag som behöver både underhållas och utvecklas med hjälp av din kunskap och ditt driv. Så även om det känns trist att skriva det, om du inte har ett par års erfarenhet är jobbet troligen inte rätt för dig. 

Sen finns det såklart några bonuspunkter som vi har svårt att låta bli:

  • Google Ads och Google Tag Manager.
  • Stort nätverk i din stad.
  • Van att arbeta i Meta-business. 
  • Grundläggande kunskaper inom grafisk design och van att arbeta i InDesign, Photoshop mm. 

Egenskaper

När det kommer till dig som person kommer vi spana efter mognad och självständighet. För vi behöver någon vi kan luta oss mot i den här frågan, någon som vågar testa nytt, som vågar ta beslut och som inte räds att misslyckas. 

Visst låter det kul? Bra! Läs mer om hur du ansöker här:

Frågor?

Har du frågor om eller vill veta mer om om hur vi kan hjälpa er kontakta oss.