Sök
Stäng denna sökruta.

Stora näringslivsdagen!

Stolthet och möjligheter – bakgrunden till evenemanget

Vi på Totalmedia arbetar tätt med stora delar av vårt lokala näringsliv, med ett starkt engagemang för orten. Vi har själva, i vårt nätverk, upplevt att en samlingsplats för det lokala näringslivet är efterfrågan. Ett forum där vi tar oss tillfälle att visa stolthet samt skapa förutsättningar att stärka samarbetet mellan olika företag och den offentliga sektorn. Det känns väldigt roligt att vi har fått med oss ​​engagerande partners på tåget som tror på evenemang, därför kan vi göra denna idé till verklighet i höst.

Vi vill skapa ett forum för att byta erfarenheter, bidra till fler lokala samarbeten på olika plan och knyta detta till att vi tillsammans kan göra Finspång som ännu starkare. Ett framåtlutat näringsliv stärker attraktiviteten för Finspångs som ort och har vi en attraktiv ort så stärker näringslivet.

Dagens program kommer att vara fyllt med allt från föreläsningar och workshops till en avslutande galakväll. På galan kommer även prisutdelningar i olika kategorier där folkets röst ska få utse vinnarna. Läs mer om dagen på storanaringslivsdagen.com. Där kan man även komma att kunna köpa biljetter till dagen.

Inbjudan till Stora näringslivsdagen är varm till alla som berörs eller berörs av vårt lokala näringsliv – små som stora företagare, representanter från industrierna, offentlig sektor med flera. Vi ses där! (OBS! Biljetterna släpps 25 augusti!)

Frågor?

Har du frågor om eller vill veta mer om om hur vi kan hjälpa er kontakta oss.