Sök
Stäng denna sökruta.

Driven och noggrann content manager sökes!

Content manager sökes
Som content manager på Totalmedia ansvarar du för att planera, skapa och publicera innehåll åt våra kunder i relevanta kanaler.

Du kommer i din vardagliga roll att arbeta i nära samarbete med dina kollegor för att utveckla och implementera kommunikationsstrategier. Ditt uppdrag bygger på att med ett kreativt öga och strukturerat arbete skapa relevanta texter, bilder, videor och annat material för webb, sociala medier och andra plattformar. I rollen ingår att driva våra kundprojekt framåt, säkerställa en leverans utifrån kundens förväntan samt utveckla vår copywriting för kunders räkning.

Vi söker en person med tidigare erfarenhet av content management, som har en stark förståelse för hur man skapar engagerande och relevant innehåll för olika målgrupper. Du bör också ha kunskap om olika CMS-plattformar men främst WordPress och kunna arbeta med olika verktyg för att skapa och publicera innehåll. En betydande del av din tjänst kommer också vara att ansvara för att skapa kreativ och engagerad copy, samt se till att alla texter som publiceras på våra kunders olika plattformar är korrekta och konsekventa. Vi ser gärna att du är en framåtlutad person som tar initiativ, agerar med självklarhet i kundbemötande och har ett brinnande intresse för sociala kanaler.

Utöver att ha en stark förståelse för copywriting och kommunikation, så söker vi också en person med erfarenhet av projektledning. Du kommer att ha ansvar för att driva våra projekt inom content management-området och se till att de levereras i tid och inom budget.

Arbetsuppgifter i rollen som vår innehållsproducent:

 • Skriva SEO-anpassad, målgruppsanpassad och tonsäker copy på svenska samt ibland engelska till webb, artiklar, nyhetsbrev och sociala medier.
 • I nära samarbete med dina kollegor skapa unikt content för våra kunder med avseende på bild, film och copy för relevanta kanaler.
 • Använda analysdata för att identifiera nya sökord och fraser att optimera.
 • Utveckla våra kunders och våra egna sociala kanaler och ständigt säkra räckvidd och engagemang med aktuellt innehåll.
 • Säkerställa och förbättra våra kunders synlighet genom att kontinuerligt följa upp och förbättra SEO.
 • Följa upp och sammanställa kampanjer och annonsering.
 • Stötta dina kollegor med säljdrivande material.
 • Följa upp, säkra mål och leverans via månadsrapportering.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har:

 • Minst tre års erfarenhet av digital innehållsproduktion.
 • Goda färdigheter som skribent i digitala kanaler, exempelvis från roller som webbredaktör, UX writer eller som producent av innehåll för kampanjändamål.
 • Vana av att arbeta med olika kunder och varumärken på en och samma gång.
 • Starkt affärsdriv och engagemang med fokus på kund, laganda och självledarskap.
 • Förändringsbenägenhet och nyfikenhet på uppdrag inom ett brett spektrum av kunder och branscher.

Hos oss blir du en del av ett starkt sammansvetsat team i helt nya kontorslokaler vid infarten till Finspång. Vi värnar tillsammans om ett gott arbetsklimat och erbjuder bland annat gemensamma frukostar, 1h friskvård varje vecka, afterworks och uppmuntrande gruppaktiviteter!

Att arbeta på distans är något som är möjligt även om vi gärna ser att huvuddelen av veckan tillbringas på plats tillsammans med övriga kollegor. Vi erbjuder en spännande och utmanande roll i ett ägarlett företag med tydlig värdegrund och ett högt kundfokus. Du kommer att bli en del av ett kompetent team som arbetar hårt för att hjälpa och utveckla våra kunder.

Om du är en person som brinner för att skapa engagerande och relevant innehåll, samtidigt som du är duktig på att formulera dig i text och tycker om att motivera och driva andra framåt så ser vi fram emot din ansökan!

Tjänsten är på heltid och B-körkort är ett krav då våra kunder finns runt om i Östergötland.

Ansökan märkt ”Ansökan content manager” tillsammans med CV, personligt brev och eventuella arbetsprover skickas till andreas@totalmedia.se

Ansökningar hanteras löpande och kan därför komma att tillsättas snabbt, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vid allmänna frågor om tjänsten kontakta Jesper Melvinger, jesper@totalmedia.se alt 0122-88 90 71, eller Andreas Ramlöv, andreas@totalmedia.se alt 0122-88 90 78.

Frågor?

Har du frågor om eller vill veta mer om om hur vi kan hjälpa er kontakta oss.