Ny webbutik med profilprodukter för ditt företag

Då vi har en ökad efterfrågan på produkter inom företagsprofilering har vi valt att satsa på en egen webbutik.

Då vi har en ökad efterfrågan på produkter inom företagsprofilering har vi valt att satsa på en egen webbutik. Där kan du som kund själv söka fram de produkter som passar in i just din verksamhet och beställa på ett enkelt och smidigt sätt.

Vi jobbar med många företags hela marknadsföring – allt från hemsida, sociala medier och annonsering till att hjälpa kunden med produkter till evenemang och mässor. Detta är ett steg i att bli mer tillgängliga för kunderna.

– Webbutiken är enkel och framför allt användarvänlig där du som kund kan söka och filtrera på ett smidigt sätt för att hitta rätt produkt. Du kan exempelvis söka efter specifik färg eller ett visst prisspann, säger Andreas Ramlöv VD på Total Media & Reklam.

Att använda sig av varumärkesprofilerade produkter är ett perfekt sätt att nå ut med sitt budskap och nu när både mässor och andra evenemang öppnar upp är det kanske dags att börja se över sitt sortiment.

Vi har ända sedan starten 2006 levererat tusentals produkter till företag och organisationer som vill ha hjälp med sin marknadsföring. Oavsett om du behöver vattenflaskor, tygkassar eller paraplyer med tryck så kan
vi hjälpa dig.

Hos oss har du inte bara möjlig­heten att beställa produkterna utan du kan som kund också få hjälp med design och idéer för att få bäst effekt. Vi har mångårig erfarenhet av att designa loggor och jobba med taglines som förstärker budskap och väcker nyfikenhet.

Genom webbutiken kan du som återkommande kund dessutom få en helt egen unik orderportal där vi bygger upp just ditt sortiment för att lätt se lagerstatus, tidigare beställningar och dina produkter.

– Genom denna webbutik blir vi mer tillgängliga och erbjuder en mer komplett tjänst kring profilprodukter och varumärkesprofilering. Vi som fullservicebyrå vill hela tiden utvecklas och erbjuda våra kunder mervärden. Det känns både spännande och roligt att nu kunna erbjuda denna webbutik för våra kunder, avslutar Andreas.

Kontakta oss

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.