Garanterat uppdaterad

Att hålla företagets olika kanaler både uppdaterade och aktiva, kan vara väldigt tidskrävande och inte minst svårt.

Att hålla företagets olika kanaler både uppdaterade och aktiva, kan vara väldigt tidskrävande och inte minst svårt. Det behövs ofta både engagemang och kreativitet för att lyckas.

Därför erbjuder vi tjänsten Garanterat Uppdaterad. Vi hjälper dig med allt när det gäller innehåll, uppdateringar och publiceringar.

Garanterat Uppdaterad hjälper dig alltså att öka din närvaro i sociala medier och vi håller dina kanaler uppdaterade med relevant information och innehåll.

Att använda sociala medier för att ta marknadsandelar, samt stärka sitt varumärke, är ett mycket smart drag. Du når många personer och företag på väldigt kort tid.

Vi hjälper i dag både stora och små företag med allt inom sociala medier. Från idé till publicering. Från att komma igång med annonsering till att hålla ett kontinuerligt strategiarbete.

Boka gärna in ett möte med oss, där vi tillsammans kan sätta visionen och strategin för just era sociala kanaler.

Ni kan även boka en föreläsning/workshop där ger vi er ytterligare konkreta tips och tricks för att nå ut genom mediabruset.

Vi ses!

Kontakta oss

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.