Foto

Totalmedia Grafisk producent Martin Ahx

Satsa på professionell fotografering till er hemsida, era annonser på sociala medier och era trycksaker. En bild kan säga mer än tusen ord och bilder är därför en viktig del i design av hemsida eller trycksaker.

Vi har professionellt kunnande och god erfarenhet av foto. Genom att hjälpa er med bilder som speglar ert företag eller organisations verksamhet och produkter så kan vi göra er hemsida eller trycksak mer slagkraftig. Tillsammans med er tar vi fram ett bildmaterial som ni kan känna er trygg med. Bilderna ska stärka er identitet och lyfta det sammantagna intrycket av er.

Personalfotografering

Medarbetarna är företagets ansikte utåt. Med bra bilder skapar du förtroende och stärker varumärket. Med proffsiga bilder skapas helheten. Vi hjälper er att visa upp er bästa sida. Vi skapar och fotograferar förtroendeingivande bilder i rätt miljö som passar er verksamhet. Vid fotografering av porträttbilder kan de vara av traditionell karaktär, men vi kan också tänka lite längre än så. Ett porträtt ska hålla länge och fånga karaktären hos personen och företaget. Bilder som ni kan använda i många olika kanaler.

Produktfotografering

Vi fotograferar dina produkter, oavsett om du vill ha studiobilder eller produktbilder i er egen miljö. Vår studio är helt mobil och ni behöver inte lägga tid på resor, ert produktionsbortfall blir minimalt. 360° fotografering Genom att sätta ihop många stillbilder kan man skapa ett så kallat 360° foto av produkten, vilket ger ett helhetsintryck av produktens alla sidor. En 360° fotografering ger ytterligare en dimension till produkten och fungerar som ett komplement till en produktfotografering. Begränsa inte din kund. Låt kunden själv bestämma vad den ska titta på. Kontakta oss så berättar vi mer!

Modern teknik och traditionellt hantverk

Vi har den senaste tekniken och kunnandet som gör det möjligt att ta bilder på ett konstnärligt, journalistiskt och kommersiellt sätt. Vi fotograferar och efterbehandlar för att bilderna ska få den där sista extra touchen. För oss är det är viktigt att få en grundlig kunskap om vad ni gör och vilka ni är. Då kan vi också skapa bilder som stärker ert företags identitet och ger en positiv bild till kunder.

Bildbank

Vi kan hjälpa er med att ta fram en bildbank över ert företag som ni kan använda för en lång tid framöver. Det är väldigt behändigt att ha en sådan bildbank, till exempel när ni behöver ta fram material till foldrar eller för mässor och andra event. Då är det enkelt att plocka fram bilderna och skicka dem till tryckeriet som tar fram de färdiga produkterna.

Flygbilder

Genom vår toppmoderna drönare tar vi dessutom bilder som tidigare var svåra och kostsamma att få till – flygbilder. Med enkelhet fotograferar vi objekt och vyer från luften med ett resultat av högsta kvalitet.

Kontakta oss

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.