Film

Film till KL Industri

Säg det med en film! Presentera ditt företag, en enskild produkt eller ett annat budskap du vill nå ut med på ett engagerande sätt.

Det handlar om att göra informationen mindre stolpig och mer interaktiv för tittaren. När det gäller filmproduktion av reklamfilm och företagsfilm har du möjlighet att ta ut svängarna och sätta egna gränser. Vi utformar ett koncept med din vision och budskap som utgångspunkt.

Reklamfilm

Öka din försäljning och stärk ditt varumärke med en proffsig reklamfilm. Vi hjälper dig med produktionen från idé och koncept till färdig film. Våra reklamfilmer kan anpassas till både traditionella och sociala medier som Facebook och Youtube. Reklamfilmerna kan förslagsvis och användas på din hemsida eller i din presentation.

Informationsfilm

För att förklara din produkt, tjänst eller budskap på ett intresseväckande sätt skapar vi en informationsfilm. Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, tänk dig hur många ord en film rymmer! Att tala till både syn och hörsel innebär tydligare information för tittaren.

Med informationsfilm kan vi skapa en känslomässig kontakt med tittaren genom att stimulera både hörsel och syn. Med en kort, noggrant utformad informationsfilm, kan vi se till att ditt budskap kommer fram snabbt och tydligt. Låt dina besökare välkomnas av en engagerande och minnesvärd film som får de att förstå varför de behöver din produkt.

Drönarfilm

Genom vår toppmoderna drönare filmar vi från luften med bästa resultat. Exempelvis kanske du vill filma en aktivitet som pågår eller att vi sveper över ett större område. Begränsningarna är få och möjligheterna är många!

Presentationsfilm

Presentationsfilm har många användningsområden. Du kan till exempel visa upp ditt företag, organisation, produkt, tjänst och evenemang med mera. En presentationsfilm kan även visa kundomdömen. När det gäller marknadsföring och att bygga förtroende så är kundomdömen bland det mest effektivaste som finns.

Animerad film

Det är svårt att behålla publikens uppmärksamhet längre än några sekunder i dagens informationssamhälle. För att förlänga koncentrationsspannet är animerad informationsfilm det bästa verktyget. Filmerna väcker liv i ditt budskap och gör det mer lättfattligt. Med en kort, lärorik och väl utformad film ser vi till att nå ut till din målgrupp på ett effektivt sätt.

Animerad reklamfilm har många fördelar gentemot vanlig inspelad reklamfilm. Du slipper krångel och dyra kostnader för inspelningsplats och skådespelare, men de största fördelarna är att det finns nästan inga restriktioner över hur en animerad reklamfilm kan se ut och att det är enkelt att gå tillbaka och ändra något om du skulle behöva göra det.

En animerad reklamfilm lyfter fram ditt erbjudande och ökar din försäljning. Marknadsför din reklamfilm på TV, din webbplats och/eller på sociala medier. Reklamfilmer är ett effektivt sätt att nå ut till en bred publik genom sociala medier, Youtube och din egen hemsida. Ditt erbjudande lyfts fram och försäljningen ökar med en animerad reklamfilm.

Kontakta oss

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.