Driven och noggrann content manager sökes!

Vi på Totalmedia växer med nya uppdrag och utökat förtroende från vår fantastiska kundstock. För att ta nästa steg i vår utveckling söker vi nu en driven och kreativ innehållsproducent med erfarenhet av copywriting och projektledning som vill bli en nyckelspelare i vårt gäng!

Som content manager på Totalmedia ansvarar du för att planera, skapa och publicera innehåll åt våra kunder i relevanta kanaler.

Du kommer i din vardagliga roll att arbeta i nära samarbete med dina kollegor för att utveckla och implementera kommunikationsstrategier. Ditt uppdrag bygger på att med ett kreativt öga och strukturerat arbete skapa relevanta texter, bilder, videor och annat material för webb, sociala medier och andra plattformar. I rollen ingår att driva våra kundprojekt framåt, säkerställa en leverans utifrån kundens förväntan samt utveckla vår copywriting för kunders räkning.

Vi söker en person med tidigare erfarenhet av content management, som har en stark förståelse för hur man skapar engagerande och relevant innehåll för olika målgrupper. Du bör också ha kunskap om olika CMS-plattformar men främst WordPress och kunna arbeta med olika verktyg för att skapa och publicera innehåll. En betydande del av din tjänst kommer också vara att ansvara för att skapa kreativ och engagerad copy, samt se till att alla texter som publiceras på våra kunders olika plattformar är korrekta och konsekventa. Vi ser gärna att du är en framåtlutad person som tar initiativ, agerar med självklarhet i kundbemötande och har ett brinnande intresse för sociala kanaler.

Utöver att ha en stark förståelse för copywriting och kommunikation, så söker vi också en person med erfarenhet av projektledning. Du kommer att ha ansvar för att driva våra projekt inom content management-området och se till att de levereras i tid och inom budget.

Arbetsuppgifter i rollen som vår innehållsproducent:

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har:

Hos oss blir du en del av ett starkt sammansvetsat team i helt nya kontorslokaler vid infarten till Finspång. Vi värnar tillsammans om ett gott arbetsklimat och erbjuder bland annat gemensamma frukostar, 1h friskvård varje vecka, afterworks och uppmuntrande gruppaktiviteter!

Att arbeta på distans är något som är möjligt även om vi gärna ser att huvuddelen av veckan tillbringas på plats tillsammans med övriga kollegor. Vi erbjuder en spännande och utmanande roll i ett ägarlett företag med tydlig värdegrund och ett högt kundfokus. Du kommer att bli en del av ett kompetent team som arbetar hårt för att hjälpa och utveckla våra kunder.

Om du är en person som brinner för att skapa engagerande och relevant innehåll, samtidigt som du är duktig på att formulera dig i text och tycker om att motivera och driva andra framåt så ser vi fram emot din ansökan!

Tjänsten är på heltid och B-körkort är ett krav då våra kunder finns runt om i Östergötland.

Ansökan märkt ”Ansökan content manager” tillsammans med CV, personligt brev och eventuella arbetsprover skickas till andreas@totalmedia.se

Ansökningar hanteras löpande och kan därför komma att tillsättas snabbt, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vid allmänna frågor om tjänsten kontakta Jesper Melvinger, jesper@totalmedia.se alt 0122-889071, eller Andreas Ramlöv, andreas@totalmedia.se alt 0122-889078.

Kontakta oss

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.