Bli synlig genom att boosta ditt företag med oss!

Här fick vi i uppdrag att bygga en ny hemsida, men också uppgiften att öka trafiken till den.

Gör som JW Bygg och låt oss på Total Media & Reklam bygga upp din webbsida samtidigt som vi ökar trafiken till den genom vår breda och djupa kunskap inom sökmotoroptimering. En investering som ökar företagets chanser till bättre lönsamhet genom att nya kunder hittar dig!

Behovet av att i dag synas digitalt är kanske viktigare än någonsin och att lyckas sticka ut är för många företag helt avgörande i dessa tider. Så låt oss hjälpa dig till framgång!

Byggföretaget JW Bygg är ett av våra senaste exempel. Här fick vi i uppdrag att bygga en ny hemsida, men också uppgiften att öka trafiken till den.

Resultatet blev snabbt påtagligt för Jesper & Joachim Wall, ägare av byggföretaget, som berättar om en snabb respons på investeringen och att kundantalet ökade.

– Vi får in betydligt fler jobbförfrågningar än tidigare, understryker Joachim Wall när vi frågar om vilken den största skillnaden är efter att ha anlitat oss.

Han tillägger även att hemsidan nu ger ett mer professionellt intryck än förgående webbplats.

JW Bygg är alltså ett bra exempel på vilken skillnad en tydlig hemsida med upparbetad sökmotoroptimering gör för verksamheten. Företaget hamnar idag i rampljuset gentemot sina konkurrenter och när relevanta sökningar görs via Google, är det här JW Bygg som synliggörs. Något som givetvis ger dem ett försprång på marknaden.

Att investera i sökmotoroptimering är alltså ett riktigt smart och mycket viktigt drag för dig som vill ta marknadsandelar. För syns du, så finns du. Att dessutom göra det via Google, som är världens egen digitala marknad, kommer garanterat att gagna ditt företags position.

Vi på Total Media & Reklam hjälper dig att sökmotoroptimera din webbplats för att du ska få så många relevanta besökare som möjligt.

Låter detta intressant? Kontakta oss, så berättar vi mer! Dessutom vill vi här erbjuda dig som företagare, ett kostnadsfritt rådgivningsmöte. Allt för att du ska kunna hitta din väg till en lönsam marknadsföring.

Vill du även, likt JW Bygg, på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt skapa en ny hemsida?

Då kan vi på Total Media & Reklam erbjuda både snygga och professionella mallar för olika typer av hemsidor. Det går snabbt, det är enkelt och du får en högklassig hemsida till låg kostnad.

Pris: från 9 900 kr

Intresserad? Kontakta oss eller besök hemsida.totalmedia.se. Här plockar du själv enkelt ihop den webbmall som passar ditt företag.

Därefter väljer du:

  • Prisklass.
  • Den mall som du gillar.
  • Färg och typsnitt väljer du ihop med oss.
  • Ni tillhandahåller logotyp, bilder och text.
  • Vi bygger hemsidan.
  • Ni godkänner – Vi publicerar den.

Klart!

Kontakta oss

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till framgång och utveckling med hjälp av marknadsföring, design och kommunikation. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.