Ny webbplats för Diode Toolkit

Diode Toolkit

Ett av de företag som vi är stolta att ha som kunder, och som är placerade i Linköping, är link22. link22 är ett företag med spetskompetens inom IT-säkerhet och kryptoteknik och företagets målgrupp är samhällsviktig verksamhet med behov av högsta möjliga IT-säkerhet.

link22 närvarande nyligen på den årliga, internationella IT-säkerhetskonferensen SEC-T, som gick av stapeln i Stockholm 19-20 september. Inför konferensen fick vi uppdraget att bygga om en av företagets webbplatser, Diode Toolkit.

Diode Toolkit är en engelskspråkig webbplats som samlar produkter och tjänster inom ett av link22:s verksamhetsben. Uppdraget gick ut på att ta fram en helt ny design och ge webbplatsen en mer användarvänlig struktur och ett tydligare innehåll. Detta för att kunna ge en bra presentation av produkter och tjänster i samband med SEC-T.

På sikt ska webbplatsen dessutom byggas ut med en mycket omfattande support- och dokumentationsdel.

Besök Diode Toolkit här!

Publicerat den .