Vi söker Grafisk formgivare

vi söker grafisk formgivare

Total Media & Reklam är en fullservicebyrå vars kärnerbjudande är att vara våra kunders samarbetspartner för deras behov av reklam, media och kommunikation. Vi drivs av visionen att hjälpa våra kunder att göra intryck som skapar framgång och utveckling. Vårt huvudkontor ligger i Finspång, men sedan februari i år har vi även ett mindre kontor i Norrköping.

Om rollen

Vi söker dig som vill jobba med formgivning och grafisk produktion. Du blir en del av ett nyfiket och drivet gäng, med fokus att skapa nytta för kunden. Du kommer både att arbeta teambaserat i större och längre projekt och mer självständigt i snabba, mindre produktioner. I mindre uppdrag kommer du att ha direktkontakt med kunden.

Tillsammans med övriga kreatörer ansvarar du för att löpande driva den kreativa utvecklingen på byrån.

Tjänsten är en heltidsanställning.

Om dig

Vi söker dig som är formsäker, kreativ, kvalitetsmedveten och effektiv. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av grafisk formgivning och trycksaksproduktion. Du behärskar programvarorna i Adobe Creative Suite. Ditt arbetssätt präglas av stort eget ansvar i kombination med nära samarbete med kollegor.

Som person är du prestigelös och har lätt att samarbeta med andra. Du är glad, social och mycket lyhörd. Du tycker om mötet med kunden och älskar hög service!

Du ska ha mycket goda kunskaper i InDesign, Illustrator och Photoshop. Har du dessutom kunskaper inom After Effects, WordPress, HTML5 och CSS är det meriterande. Det är ett extra plus om du även kan Javascript, jQuery, PHP och SQL.

Ansökan

Fullständigt CV, portfolio samt referenser är ett krav vid ansökan av denna tjänst.

Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök snarast via mejl till andreas@totalmedia.se eller senast 1 augusti 2018.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Andreas Ramlöv på 0122-88 90 78 eller andreas@totalmedia.se.

Publicerat den .